Petak, Studeni 16, 2018

JESEN NA OTOKU KRKU.....

 

 01-MI18

45483854 554647414995807 404431777201913856 n

PETAK 23.STUDENI  - VELIKA VIJEĆNICA GRADA KRKA

Prvi dolazak ekipe Studija Smijeha u Krk je prošao više nego odlično (überodlično?), za drugi smo odlučili doći s jednom posebnom predstavom.
Naime, spojili smo tri komičara u odličan trio. Josip Škiljo , Tomislav Primorac i Marko Dejanović sa sobom donose mnoštvo identiteta.

Škiljo je splitski Vlaj, obiteljski čovjek. Ponekad je i splitski čovjek, a obiteljski Vlaj. Voli pričati o svojoj obitelji, pogotovo kad je siguran da nitko od njih nije u publici.

Tomo je noćna mora svakog Zagrepčanina, jer je istovremeno rođenjem Hercegovac, srcem i mjestom stanovanja Splićanin. Britkim analizama i opservacijama nasmijati će svaku publiku i zaoštriti svaku raspravu.

Marka ste mogli vidjeti na prvoj večeri, ovaj put će vam reći nešto više o svom bosanskom porijeklu i putevima kojima je na kraju došao do statusa zagrebačkog dotepenca (kako došljake zovu u Zg).

ULAZNICA - 40 kn

Rezervirati se mogu u inbox udruge Kreativni Krk, a prodavati će se sat vremena prije same predstave na ulazu u vijećnicu. Rezerviranje se preporuča, kako ne bi ostali bez ulaznice zbog ograničenog broja mjesta u samoj vijećnici.
Vidimo se ;)

 Original

24.11.2018  - 20:00h

Malinska, sportska dvorana

GRATIS

Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za "Krtice" bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Scenografija i dizajn plakata – Dina Rain
Kostimografija – Jan Kerekeš
Scenski slikar – Ivan Duić
Glazba – Leo Friščić, Jan Kerekeš
Majstor tona – Dario Horvat
Majstor rasvjete – Dario Horvat
Trajanje predstave: 60 min
Premijera: 29.ožujak 2015.
Predstava je do sad odigrana više od 140 puta

stoka

Monodrama "IZ TAME U SVJETLO"
U subotu 24. 11. 2018. nastupiti će Marin Ivanović—Stoka.

Riječ je o mladom čovjeku koji je gotovo 20 godinama bio ovisnik. Nekoliko puta je završio u komuni u Cenacolu i nakon dugotrajne borbe izvukao se iz pakla droge. Svoju životnu priču iznosi u monodrami „Stara škola kreka . Iz tame u svjetlo."
Predstava „Stara škola kreka – iz tame u svjetlo" brutalna je osobna ispovijest i prikaz borbe protiv ovisnosti o narkoticima koja je od svog prvog prikazivanja oduševila tisuće ljudi diljem zemlje.
Ova edukativna predstava autobiografskog je karaktera i uprizoruje Stokine životne trenutke od samih početaka uranjanja u hip hop, fasciniranje grafiti kulturom, prvih freestyleova, upoznavanja svojih uzora i odluke da je hip hop ono čime će se baviti ostatak života. Uz euforiju oko pronalaska životne ljubavi dogodio se i postepeni ulazak u svijet droge te teška bitka za izlazak iz tog naizgled začaranog kruga. Ispričana iskreno i izravno ujedno stoji i kao potresno upozorenje mladim generacijama koje nikog ne ostavlja ravnodušnim.
'Stara škola kreka – iz tame u svjetlo' je ogoljena monodrama koja govori o oprostu, poniznosti, snazi volje i ustrajnosti. To je predstava koja prikazuje najcrnje trenutke jednog narkomana od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz.", opisuje Marin. Predstavom je u pola godine proputovao Hrvatsku i na svom putu mnoge je podjednako nasmijao, ali i rasplakao.

Predstava će biti izvedena u subotu, 24. 11. 2018. u Narodnom domu u Puntu u 19,00 sati.

Ulaz je slobodan ali zbog ograničenog broja gledatelja potebno je podignuti ulaznice ili u Župnom uredu Punat ili u Turističkom uredu TZO Punat.

Ovo je predstava koju se bez sumnje isplati pogledati i doživjeti

Marin Ivanović Stoka

 

Dešperija

ToplisteCIK-CAK domaća top lista 13.11.2018

1. NINA BADRIĆ
REKAO SI

2. VATRA
UKLETI HOLANDEZ

3. ELEMENTAL
NEŠTO GLASNO

Cijela ljestvica


CIK-CAK strana top lista 13.11.2018

1. LADY GAGA & BRADLEY COOPER
SHALLOW

2. RITA ORA
LET YOU LOVE ME

3. LITLLE MIX FT.NICKI MINAJ
WOMAN LIKE ME

Cijela ljestvica


Top lista BODULISTA 11.11.2018.

1. KLAPA CONTRA
ŽUTA RUŽA

2. TAMARA BRUSIĆ
LIPA PISMO MOJA

3. VALTER SIMČIĆ
NAŠ VALCER

Cijela ljestvica

live-online

Naše frekvencije su:
89.2, 96.0 i 96.3 MHz

U programu

PETKOM POSLIJEPODNE13.00 - Pola ure naše bure... pola sata domaće (ča) glazbe13.30 - Najava popodnevnog programa14.00 - Vijesti14.15 - Hit dana14.30 - Servisne informacije15.00 - Busola15.30 - Prognoza vremena u suradnji sa CROMETEOM16.00 - Vijesti dana                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        16.30 - INKUBATOR - Najbolja domaća glazba18.00 - Vijesti18.30 - Servisne informacije18.45 - H...

Sms opuštanje

Utorkom u 16.30 pošaljite Vašu  glazbenu želju na broj 091 48 49 300

Notalar

MALE OGLASE slušajte ponedjeljkom i četvrtkom od 11-11.15 sati.

Pošaljite svoj mali oglas

Copyright 2013 Radio otok Krk / Designed by Matrix informatika