Utorak, Lipanj 19, 2018

VRUĆI LIPANJ!!

24210357 1964729180467839 2701315992191790084 o

 

Za sve ljubitelje prepoznatljivog, za Primorje karakterističnog, glazbenog izričaja slijedi dobra vijest, jer festivalska večer popularnih Melodija Istre i Kvarnera, kao jedine hrvatske putujuće festivalske priredbe, u gradu Krku na redu je 18. lipnja 2018. godine, s time da višesatni glazbeni program, na Trgu krčkih glagoljaša, kreće u 21.00 sat. Ulaz je slobodan!

U svoju 54. godinu MIK ulazi znatno pomlađen, što potvrđuje veliki interes i odaziv mladih glazbenih snaga. Naime, ove će godine raspjevana karavana krenuti iz Pule, 15. lipnja, nakon čega će posjetiti Rijeku, Krk, Opatiju i Kastav, s time da završnica, 22. i 23. lipnja, slijedi u Poreču, gdje će se održati večeri generalne probe i velikog finala. U navedenim gradovima publika će imati priliku čuti, ali i vidjeti, 18 novih skladbi najrazličitijih žanrova, među kojima i nastupe osmero debitanata. Promocija festivala, ujedno i tradicije našeg kraja, i ove će se godine nastaviti putem TV i radijskih emisija koje će biti emitirane u brojnim medijima diljem Hrvatske, s time da će festivalska press služba, tijekom trajanja festivala, svakodnevno izvještavati o aktualnostima vezanim uz festival, i to putem njegove internetske stranice, ali i profila na društvenim mrežama. I ove će godine voditeljski dvojac biti Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, a sve izvođače pratit će obnovljeni festivalski orkestar u sljedećem sastavu: Tonči Grabušić, Damjan Grbac, Mateo Žmak, Zvonimir Radišić i Mario Novaković. Ekipu pratećih vokala koja je s godinama postala važan dio mikovske karavane čine: Nataša Tonković, Marina Mrazovac, Anamarija Martinčić i Jure Kaurloto.

HELLO SUMMER

32349956 1694258300668920 1794530927901147136 n

Službeni početak ljeta otvaramo koncertom Mie Dimšić kao svojevrsni pozdrav ljetu!

Koncert počinje u 21.00, ulaz je besplatan!

Mia Dimšić i njen album "Život nije siv" ove godine osvojili su tri Porina i to u kategoriji najboljeg albuma pop glazbe, najbolju naslovnicu i najbolju produkciju.
Neki od popularnih hitova s albuma su "Život nije siv", "Sanjaj me", "Slobodna" i "Budi mi blizu

 

Krk Music Fest - vrhunska glazba i gastronomija uskoro u gradu Krku

12-krk-music-fest

 

Prvo izdanje Krk Music Festa, između 21. i 23. lipnja 2018. godine, održat će se u gradu Krku, pretvarajući ga u centar vrhunske zabave. Festival započinje svečanim otvorenjem na Krčkoj rivi, nakon čega će svi njegovi posjetitelji tijekom tri dana imati priliku uživati u različitim glazbenim žanrovima, jedinstvenoj gastronomskoj ponudi i zanimljivim radionicama.

Krk Music Fest organizira se u povodu Svjetskog dana glazbe što se svake godine obilježava 21. lipnja, ujedno predstavljajući i izvrsnu priliku za dočekom ljeta. Upravo je taj međunarodno slavljen dan potaknuo pokretanje festivala koji svojim programom slavi glazbu, a čije se otvorenje poklapa s mnogima najdražim danom u godini - prvim danom ljeta. Prema tome, Krk Music Festom naš grad i otok pridružit će se globalnom kolektivu u proslavi dana posvećenog glazbi. A tvrtka Valamar Riviera, u suradnji s Gradom Krkom i Turističkom zajednicom Grada Krka, bogatim će festivalskim programom svim njegovim posjetiteljima sigurno pružiti vrhunsku zabavu i trenutke za pamćenje.

Valamar kao vodeća turistička kompanija ima odgovornost razvijati destinacije u kojima posluje, pa tako i gostima odmor začiniti nezaboravnim trenutcima. Zato smo u dogovoru s Gradom Krkom i Turističkom zajednicom Grada Krka inicirali ovaj višednevni festival, čije se premijerno izdanje uskoro očekuje, u nadi da ćemo izazvati veliki interes, i naići na pozitivne reakcije. Program je namijenjen ne samo gostima, već i lokalnom stanovništvu, a svi koncerti i radionice su besplatni, što znaći da svatko ima mogućnost pronaći sadržaj za sebe, istaknuo je prilikom predstavljanja festivala Mile Pavlica, destinacijski direktor tvrtke Valamar Riviera za otok Krk.

Vrhunac festivala bit će dva velika koncerta na Krčkoj rivi. Najprije će u petak, 22. lipnja, sve okupljene zabavljati jedinstvena Josipa Lisac. Ova istinska ikona hrvatske glazbene scene podsjetit će na svoj osebujan, višedesetljetni glazbeni opus. Uloga predgrupe povjerena je krčko-riječkom glazbenom kolektivu Grapevine Babies koji će svojim zaraznim funk ritmovima sigurno dobro rasplesati publiku. Dan kasnije, 23. lipnja, posjetitelje će pravom ljetnom, romantičnom poslasticom počastiti The Frajle, iako će prije njih neobičnim obradama djela klasične i popularne glazbe publiku sigurno oduševiti hvaljeni Sudar Percussion ansambl.

Sigurni smo da će Krk Music Fest svojim raznovrsnim sadržajem obogatiti turističku ponudu grada Krka te dodatno doprinijeti promociji našeg otoka. Osim prirodnih ljepota, predivnih plaža i bogate kulturno-povijesne baštine, Krk nudi i puno više od toga, a od sada i ovaj glazbeno-gastronomski festival, istaknula je Nataša Jurina, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Krka.

Uz vrhunsku glazbu, posjetitelji će moći doživjeti i jedinstveni gastronomski užitak, jer međunarodni Street Food Market nudit će čitavu paletu senzacionalnih street food jela. Burgeri, wrapovi ili burrito činit će samo dio ponude koja će varirati od orijentalne do zapadnjačke kuhinje.

Više informacija o festivalu, zajedno s kompletnim festivalskim programom, dostupno je na njegovoj službenoj Internet stranici: krkmusicfest.com.

22. – 25.06.

DANI OPĆINE BAŠKA

PROGRAM

od 14:00 svakodnevno na Paladi – SAJAM HRVATSKOG SELA
izložbeno prodajni sajam u organizaciji Hrvatske udruge poljoprivrednika
(promocija proizvoda hrvatskog sela i očuvanje tradicije domaće proizvodnje)

23. lipnja 2018. godine
od 10:00 Nogometni turnir morčića NK „Vihor" – Sportski centar Zablaće

21:00 Pučka zabava na „Staroj Rivi", uz nastup grupe KOKTELSI (predgrupa: mali s VELIKIM band )

UGOSTITELJSKA PONUDA NA ŠTANDU UDRUGA

24. lipnja 2018. godine


10:00 Sv. misa u crkvi sv. Ivana „po starinski" i blagoslov

12:00 Polaganje vijenaca na Spomen obilježje Domovinskog rata

13:00 Svečana sjednica Općinskog vijeća u Galeriji „Zvonimir" u Baški, Zvonimirova 114, uz nastup Klape „Zvonimir"

18:00 Nogometna utakmica veterana NK „Vihor" i prijateljske Općine Nuštar – Sportski centar Zablaće

21:00 Pučka zabava na „Staroj Rivi", uz nastup MLADENA GRDOVIĆA i grupe „Romantic" (predgrupa: „PleteRi")

UGOSTITELJSKA PONUDA NA ŠTANDU UDRUGA

u večernjim satima bakljada na „Veloj Rivi" (Lukobran)

25. lipnja 2018. godine


20:00 „Stara Riva" – nastup Kulturnog društva „Šoto" i „Klape Zvonimir"

21:00 Pučka zabava na „Staroj Rivi", uz nastup grupe LOS KOLEGOS

 

Dešperija

ToplisteCIK-CAK domaća top lista 19.06.2018

1. PARNI VALJAK
KAD NEMAŠ KUD

2. MIA
DO POSLJEDNJEG RETKA

3. MASSIMO
LICE VARALICE

Cijela ljestvica


CIK-CAK strana top lista 19.06.2018

1. ARIANA GRANDE
NO TEARS LEFT TO CRY

2. BACKSTREET BOYS
DON'T GO BREAKING MY HEART

3. YEARS & YEARS
IF YOU'RE OVER ME

Cijela ljestvica


Top lista BODULISTA 17.06.2018.

1. MATKO JELAVIĆ & ALEDORY
DALMATINAC I BODULI

2. ĐANI STIPANIČEV & RENATA SABLJAK
AKO NAM LJUBAV PREŽIVI NOĆ

3. MATEA DUJMOVIĆ
VETRI

Cijela ljestvica

live-online

Naše frekvencije su:
89.2, 96.0 i 96.3 MHz

U programu

UTORKOM POSLIJEPODNE

13.00 - Pola ure naše bure... pola sata domaće (ča) glazbe
13.30 - Najava popodnevnog programa
14.00 - Vijesti
14.15 - Hhit dana
15.00 - Busola
15.30 - Prognoza vremena u suradnji sa CROMETEOM
16.00 - Vijesti dana
16.30 - CIK-CAK - Top lista domaće i strane glazbe
18.00 - Vijesti
18.30 - Servisne informacije
18.45 - Hit dana
...odjava programa
19.00 -...Večernji i noćni glazbeni program

Sms opuštanje

Utorkom u 16.30 pošaljite Vašu  glazbenu želju na broj 091 48 49 300

Notalar

MALE OGLASE slušajte ponedjeljkom i četvrtkom od 11-11.15 sati.

Pošaljite svoj mali oglas

Copyright 2013 Radio otok Krk / Designed by Matrix informatika